Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Nov.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga šampiona 2019/20: Crvena zvezda – Totenhem

U sredu, 6. novembra 2019. od 21.00, na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu biće odigran meč Crvena zvezda – Totenhem. Ukoliko Bajern pobedi Olimpijakos u četvrtom kolu grupe u kojoj je i srpski šampion, Crvena zvezda bi imala lepe izglede da osvoji treće mesto i nastavak takmičenja u nokaut fazi Lige Evrope. Za proleće u … The post Liga šampiona 2019/20: Crvena zvezda – Totenhem appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Zvezda zove navijače na Totenhem VIDEO

Izvor: B92, 03.Nov.2019

Crvena zvezda dočekuje Totenhem u utakmici četvrtog kola B grupe Lige šampiona u sredu od 21 čas...Crveno-beli su podsetili navijače da još uvek ima karata u slobodnoj prodaji za ovaj meč i prisetili se velike pobede nad Liverpulom..."Podsećamo sve navijače crveno-belih da se ulaznice za meč...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.