Liga Šampiona: Vidić kao Hamlet – Biti ili ne biti

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Dec.2011, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Šampiona: Vidić kao Hamlet – Biti ili ne biti

Mančester Junajted ne sme da izgubi u Bazelu ukoliko želi da ostane u Ligi šampiona.
Prošlosezonski finalista i trostruki prvak Evrope je došao u situaciju da mu prolaz zavisi od meča sa Švajcarcima, pošto je jasno da će iz C grupe dalje Benfika. Portugalci su bolji u međusobnom skoru i od Crvenih đavola (1:1, 2:2) i od Bazela (2:0, 1:1).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Benfika pobedom protiv Ocelula obezbeđuje prvo mesto, kao i remijem, ako ne bude pobednika u Bazelu. Mančester Junajted može da bude prvi u grupi samo ako osvoji više bodova od portugalskih orlova. Bazel samo trijumfom će u osminu finala, a do prvog mesta može samo ako Benfika ne savlada Ocelul.
Engeslki šampion sigurno želi da izbegne sudbinu iz 2005. godine kad se poslednji put nije plasirao u nokaut fazu, bio je poslednji u grupi iza Viljareala, Benfike i Lila. U startnu postavu Mančester Junajteda vraća se kapiten Nemanja Vidić koji je zbog suspenzije preskočio mečeve na Old Trafordu protiv Ocelula i Benfike. Izostanak Srbina se itekako osetio.
Menadžer Aleks Ferguson ima probleme jer zbog povreda ne može da računa na trojicu napadača Hernandeza, Berbatova i Ovena. Uz Runija će u špicu igrati tek oporavljeni Velbek. Van stroja su i Rafael i Kleverli, Karik je suspendovan.
Bazel će na krilima fenomenalne serije od devet prvenstvenih pobeda pokušati da napravi čudo. Ali to neće biti nimalo lako ostvarivo za izabranike Hajka Fogela, jer je kvalitet realno ipak na strani gostiju.


Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga Šampiona: Vidić kao Hamlet – Biti ili ne biti

Izvor: Utakmica.rs, 07.Dec.2011

Mančester Junajted ne sme da izgubi u Bazelu ukoliko želi da ostane u Ligi šampiona. Prošlosezonski finalista i trostruki prvak Evrope je došao u situaciju da mu prolaz zavisi od meča sa Švajcarcima, pošto je jasno da će iz C grupe dalje...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

LŠ (Grupa C): Eliminisan Mančester junajted! (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 07.Dec.2011

Favorit broj jedan u grupi C Lige šampiona, bivši prvak Evrope i prošlosezonski finalista Mančester junajted nije se plasirao u osminu finala! "Crvene đavole" u Ligu Evrope poslao je Bazel pobedom od 2:1 kod kuće.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.