Lesterovo pojačanje za Ligu šampiona stiže iz Serije A?!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lesterovo pojačanje za Ligu šampiona stiže iz Serije A?!

U taboru tima iz Lestera svesni su da će im biti potrebna pojačanja ukoliko ne žele da budu epizodisti u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

S tim na umu, krenuli su po fudbalera Fiorentina i slovenačkog reprezentativca Josipa Iličića.

Prema pisanjima britanskog lista "San", Klaudio Ranijeri bi u svojim redovima voleo da vidi ofanzivnog veznog fudbalera "Viole" i spreman je da za njegove usluge ponudi 14 miliona evra.

Skauti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lester Sitija, pažljivo su posmatrali Iličića tokom toskanskog derbija u kome je ekipa slovenačkog internacionalca poražena rezultatom 2:0 od Empolija, a jedan od strelaca u tom meču bio je i Pjotr Zjelinski koji je već neko vreme na radaru još jednog tima iz Premijer lige, Liverpula.

Levonogi ofanzivac je ove sezone u Seriji A postigao 12 golova i na to dodao još 5 asistencija, a u dva navrata je poneo i laskavu titulu igrača utamice.

Karijeru je gradio u najkvalitetnijem italijanskom fudbalskom takmičenju, a pored Fiorentine, za koju nastupa već treću sezonu zaredom, branio je i boje Palerma, za koji je na 98 nastupa postigao 20 pogodaka.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.