Lejkersi razbili šampiona VIDEO

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 08:02

Lejkersi razbili šampiona VIDEO

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa poveli su u polufinalnoj seriji zapadne konferencije NBA lige protiv Golden Stejt Voriorsa sa 2-1.

U trećem meču u "Kripto.com" areni "jezeraši" su slavili trijumf rezultatom 127:97 i do nogu potukli aktuelnog branioca šampionskog prstena.

Samo na početku meča gosti su bili ravnopravni rival. Tako, posle prve deonice, delovalo je da bi Kari i drugovi mogli i do brejka. Dobra igra na startu, i +7, koliko su imali, brzo se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istopilo.

Do poluvremena Lebron Džejms, Rasel i Dejvis su "dodali gas" i furioznom serijom poena "sasuli" 36 poena u koš rivala za 59:48 na poluvremenz,

Do kraja susreta, prednost Lejkersa se konstantno uvećavala za konačnih +30 na kraju susreta.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Entoni Dejvis sa 25 poena, 3 skokova, četiri blokade i tri ukradene lopte.

Pratio ga je Lebron Džejms sa 21 poenom, 8 skokova i 8 asistencija, kao i D'Anđelo Rasel, koji je svaki od 21 poena postigao u prvom poluvremenu

Sa druge strane, Stef Kari je meč završio sa 23 poena, Klej Tompson je dodao 15, dok je Endrju Vigins ubacio 16.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lejkersi razbili šampiona

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2023

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa poveli su u polufinalnoj seriji zapadne konferencije NBA lige protiv Golden Stejt Voriorsa sa 2-1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.