Lakazet odabrao?!

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakazet odabrao?!

Francuski mediji su danas brujali u toku dana, Aleksandre Lakazet je izgleda odabrao novi klub u svojoj karijeri.

Nakon 7 godina provedenih u prvom timu Liona, 200 odigranih utakmica u Ligi 1, 96 postignutih golova u tom takmičenju, 25-godišnji Lakazet najverovatnije napušta Lavove.

Reprezentativac Francuske nalazi se na meti najvećih evropskih klubova, nakon što je i ove sezone potvrdio da je jedan od najboljih igrača Liona, kako u domaćem prvenstvu, tako i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi Evrope.

Isticao je tokom ove sezone fudbaler Liona da ne želi da pređe u ekipu koja neće igrati Ligu šampiona, a nagoveštavao je da bi mogao da napusti klub.

Odavno je već u igri nekoliko klubova, a izgleda da je sada najbliži Atletiko Madrid.

Francuski mediji su danas brujali o tome kako je on dogovorio sve uslove sa "Jorgandžijama", a znalo se i ranije da je Atletiko svoj prioritet za prelazni rok već postavio, a to je upravo Lakazet.

Cena se ne spominje u tekstovima, ali se veruje da je negde oko 50 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan želi Ajaksovo čudo od deteta

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2017

Ekipa Milana bi mogla da se pojača u najprijatnijem iznenađenju Lige Evrope ove sezone...Ajaksova deca su uspela da se plasiraju u polufinale Lige Evrope i ne samo to, uspeli su sinoć da razbiju Lion u prvoj utakmici rezultatom 4:1 na svom terenu...Sa dobrim rezultatima mladih igrača, kao što su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.