Milan želi Ajaksovo čudo od deteta

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan želi Ajaksovo čudo od deteta

Ekipa Milana bi mogla da se pojača u najprijatnijem iznenađenju Lige Evrope ove sezone.

Ajaksova deca su uspela da se plasiraju u polufinale Lige Evrope i ne samo to, uspeli su sinoć da razbiju Lion u prvoj utakmici rezultatom 4:1 na svom terenu.

Sa dobrim rezultatima mladih igrača, kao što su igrači Ajaksa, dolazi i interesovanje od najvećih svetskih klubova, među kojima je svakako i Milan.

Rosoneri žele da u svojim redovima vide Kaspera Dolberga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mladog 19-godišnjeg napadača koji je sinoć bio jedan od najboljih na terenu protiv Liona.

Danac je ove sezone postigao već 20 golova, jedan je od najboljih igrača ovog tima, a veruje se da vredi oko 25 miliona evra.

"Nisam pričao ni sa jednim klubom iz Italije", rekao je njegov menadžer, koji je negirao sve priče o njegovom prelasku u Italiju, samim tim i Milan.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.