LUDNICA U ATINI: Domagoj Vida IZBACIO svoj Dinamo u 100. minutu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 23:14

LUDNICA U ATINI: Domagoj Vida IZBACIO "svoj" Dinamo u 100. minutu (VIDEO)

Ovo ni Hičkok ne bi režirao...

Fudbaleri AEK-a iz Atine plasirali su se večeras u plejof kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su u Atini remizirali sa ekipom Dinama iz Zagreba 2:2.

Zarepčani nisu uspeli da nadoknade gol zaostatka iz prve utakmice u glavnom gradu Hrvatske gde je bilo 2:1 za "Dikefalose" iako su u Grčkoj imali 2:0, a gol za prolaz dalje AEK-a postigao je Domagoj Vida, bivši igrač upravo Dinama iz Zagreba.

Izbranici Igora Bišćana strpljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su čekali svoju priliku na stadionu koji Grci zovu Sveta Sofija, pa su "modri" u finišu prvog poluvremena poveli golom Josipa Šutala koji se najbolje snašao u petercu rivala posle odbijene lopte.

Nismo mnogo fudbala videli ni u nastavku igre, sve do 65. minuta kada je Robert Ljubičić iskoristio odlično dodavanje Petkovića i iz prve savladao nemoćnog Stankovića.

AEK je od tog trenutka morao da krene na sve ili ništa, Matijas Almeida uveo je u igru i reprezentativca Srbije Mijata Gaćinovića koji je imao nekoliko zapaženih poteza, a onda je krenula totalna ludnica.

Krenula je nadoknada vremena kada su mnogi pomislili da će Dinamo proći dalje, ali tako nisu mislili domaćini koji su anulirali zaostatak u drugom minutu nadoknade golom Serhija Arauha.

Sudija Eskas je sedam minuta kasnije dosudio penal za Atinjane, loptu je preuzeo Levi Garsija i promašio, ali se na pravom mestu u pravo vreme našao Domagoj Vida i svojim golom presudio bivšem i matičnom klubu.

Dinamo Zagreb son dakikada yediği bu golle elendi, alayım artık Livakovic’imi. pic.twitter.com/fb4oll5L5N

— Totti (@Fener_Creative) August 19, 2023

AEK je u ovom dvomeču prošao težak put, vodio i bio na rubu eliminacije nakon tragične smrti navijača Mihalisa Kacurisa, ali ekipa Matijasa Almeide na kraju uspela je da eliminiše Zagrepčane.

AEK iz Atine će se u plejofu kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa prvakom Belgije Antverpom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbin odbio da izvede penal, a Vida ostavio Dinamo bez Lige šampiona VIDEO

Izvor: B92, 19.Avg.2023

Tarantinovskim scenarijom AEK je u Atini izbacio Dinamo Zagreb iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a heroj je postao upravo bivši igrač "modrih" – Domagoj Vida...On je u 100. minutu utakmice postigao gol posle promašenog penala Garsije i odveo AEK u plej-of za Ligu šampiona, dok je bivši klub...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.