LŠ (žreb): Ludogorec u komšiluku, Arsenal protiv Turaka

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (žreb): Ludogorec u komšiluku, Arsenal protiv Turaka

U Nionu je obavljen žreb za plej-of Lige šampiona. Za plasman u grupnu fazu elitnog UEFA takmičenja boriće se između ostalih rumunska Steaua i bugarski Ludogorec koji je u dvomeču trećeg kola eliminisao Partizan.

U ostalim mečevima igraće i Bešiktaš i Arsenal, Lil i Porto, kao i Standard Lijež protiv Zenita. Seltik koji je posle kažnjavanja Legije ostao u igri za Ligu šampiona igraće protiv slovenačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Maribora, dok je rival Slovana BATE Borisov. Veoma zanimljivo će biti u duelu Napolija i Atletik Bilbaoa.

Utakmice su na programu 19. i 20. avgusta, a revanši 26. i 27. avgusta.

UEFA Liga šampiona, plej-of:

Maribor - Seltik

Salcburg - Malme

Alborg - APOEL

Steaua - Ludogorec

Slovan - BATE Borisov

Bešiktaš - Arsenal

Standard Lijež - Zenit

Kopenhagen - Bajer Leverkuzen

Lil - Porto

Napoli - Atletik Bilbao

(Foto: Beta/AP Photo/KEYSTONE/Laurent Gillieron)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žreb baraža za Ligu šampiona: Steaua - Ludogorec, Bešiktaš - Arsenal

Izvor: Blic, 08.Avg.2014

U sedištu UEFA izvučeni su parovi poslednje kvalifikacione runde za Ligu šampiona...U plej-ofu za popunu najjačeg klupskog takmičenja bugarski Ludogorec, koji je eliminisao ekipu Partizana, igraće dvomeč sa rumunskom Steauom, i to najpre u Bukureštu, a Seltik, koji je samo zahvaljujući neverovatnom...

Nastavak na Blic...

LŠ: Plej-of parovi

Izvor: UživoFudbal.com, 08.Avg.2014

Bugarski Ludogorec, koji je u trećoj rundi kvalifikacija bio uspešniji od Partizana, za plasman u grupnu fazu UEFA Lige šampiona boriće se protiv rumunske Steaue. Današnjim žrebom određeni su i ostali parovi plej – ofa Lige Šampiona. Arsenal će u prvoj utakmici gostovati u Istanbulu protiv...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.