LŠ (kval.): Bitno Zvezdi - Danci dobri, ali imaju slabosti! PSV čudesno do pobede! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (kval.): Bitno Zvezdi - Danci dobri, ali imaju slabosti! PSV čudesno do pobede! (video)

TNS je bio solidan danas, ali nisu postigli gol na svom terenu i Danci su već jednom nogom u drugom kolu.

TNS je dočekao danas Kopenhagen u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a gosti su bili bolji rezultatom 0:2 (0:1).

Dugogodišnji igrač ovog tima i napadač Sotiru je uspeo da postigne gol u 18. minutu nakon asistencije sa desne strane Bartoleca, da bi konačnih 0:2 postavio Skov iz penala u 61. minutu.

Imali su domaći šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je Redmond mogao da ugrozi gol Kopenhagena, ali je njegov udarac završio pored gola.

U velikom derbiju drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona ekipa PSV-a je uspela da savlada Bazel sa 3:2 posle velikog preokreta u završnici duela.

Bruma je doveo domaćina u prednost, ali je Ajeti postigao gol u 1. minutu nadoknade prvog poluvremena. Goste je u prednost od 1:2 doveo Alderete u 79. minutu, da bi Lamers doneo izjednačenje domaćinu u nadoknadi vremena.

Nije bio kraj, PSV je stigao do pobede golom Malena u 3. minutu nadoknade.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LE (kval) - Slovan bez Srba savladao Feronikeli, pogodio i neostvarena Zvezdina želja! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 20:02

Utakmica imala dobro poznatu uvertiru...Fudbaleri Slovana ostvarili su pobedu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su u Bratislavi savladali Feronikeli sa 2:1...Poveli su Slovaci već u devetom minutu golom Nonoa, da bi prednost udvostručio neladašnja velika želja Crvene zvezde Andraž...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.