LŠ, U19 - Real sa igračem manje dao tri gola Juventusu, imamo sve četvrtfinalne parove!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 21:55

LŠ, U19 - Real sa igračem manje dao tri gola Juventusu, imamo sve četvrtfinalne parove!

I omladinska Liga šampiona ulazi u samu završnicu.

Posle više od pet meseci pauze, nastavljena je i U19 Liga šampiona, a večeras su odigrane preostale dve utakmice osmine finala.

Najpre je Inter opravdao ulogu favorita protiv francuskog Rena, a onda je u derbiju ove faze takmičenja Real Madrid eliminisao ekipu Juventusa.

Inter je do plasmana u četvrtfinale došao pobedom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 1:0, a čovek odluke bio je 17-godišnji Ćesare Kasadei, strelac jedinog gola u 78. minutu meča.

Omladinci ''Neroazura'' će se u četvrtfinalu sastati sa Realom, koji je večeras posle preokreta, rezultatom 3:1 savladao Juventus, i to sa igračem manje!

Franko Tongija je već u trećem minutu doveo Juve u vođstvo, a kada je Žordi u 12. minutu isključen u ekipi Reala, delovalo je da je Juventusu otvoren put ka četvrtfinalu.

Umesto toga - veliki preokret Madriđana. Aribas u 30. i Gonzales dva minuta kasnije doveli su Real u vođstvo, a konačnih 3:1 postavio je Huan Latasa u 58. minutu meča.

Inter i Real će se već u sredu sastati u četvrtfinalu, istoga dana igraće Salcburg i Lion, a dan ranije su na programu mečevi Dinamo - Benfika i Midtjiland - Ajaks.

Završnica U19 Lige šampiona igra se u Nionu.

-
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.