LŠ - Remi u Borisovu poslao Barsu u plej-of

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Remi u Borisovu poslao Barsu u plej-of

Fudbaleri Barselone neće morati da zapinju u duelu sa Romom pošto je remi u Borisovu odveo ekipu Luisa Enrikea u plej-of fazu Lige šampiona.

Ni pre utakmica 5. kola grupne faze Lige šampiona nije bilo teško zaključiti da će Barselona obezbediti plasman u eliminacionu fazu elitnog takmičenja, ali su Katalonci matematički stigli do tog cilja posle remija u Borisovu.

Nerešen rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u duelu BATE Borisova i Bajer Leverkuzena potvrdio je plasman Barselone u eliminacionu fazu Lige šampiona tri meča pre kraja takmičenja.

Kataloncima će večeras u duelu sa Romom biti dovoljan remi da bi osigurali plasman u plej-of Lige šampiona sa prvog mesta u grupi "E", dok će u slučaju poraza morati da se bore za taj cilj do poslednjeg kola.

Dodajmo i to da je Barselona večeras obezbedila plasman u elimacionu fazu Lige šampiona dvanaestu godinu za redom!

Stanje na tabeli tri meča pre kraja takmičenja u grupi "E" izgleda ovako:

1. Barselona 4 3 1 0 8:2 (+6) 10

2. Bajer Leverkuzen 5 1 2 2 12:11 (+1) 5

3. Roma 4 1 2 1 10:10 (-) 5

4. BATE Borisov 5 1 1 3 5:12 (-7) 4

24. novembar

Barselona - Roma

9. decembar

Bajer Leverkuzen - Barselona

Roma - BATE Borisov

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.