LŠ: Real kaznio promašaje Rome

Izvor: Radio 021, 09.Mar.2016, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Real kaznio promašaje Rome

Real Madrid i Volfsburg plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona.

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u četvrtfinale, pošto su večeras i u revanšu na svom stadionu pobedili Romu.

Rezultat je bio 2:0, a golove su dali Kristijano Ronaldo u 64. i Hames Rodriges u 68. minutu. U prvoj utakmici pre tri nedelje bilo je 3:2.

Mada je Real imao inicijativu tokom cele utakmice, Roma >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je imala mnogo više izglednih šansi, ali ih nije iskoristila, pre svega zahvaljujući raspoloženom golmanu španskog kluba Kejloru Navasu. Najviše su pretili Mohamed Salah i Edin Džeko.

Promašaje gostiju iz italijanske prestonice Real je kaznio sredinom drugog poluvremena. Prvo je Ronaldo odlično reagovao u svom petercu posle asistencije Lukasa Vaskesa, a potom je Hames golom završio kontranapad Reala i asistenciju portugalskog fudbalera.

U četvrtfinale se plasirao i Volfsburg, koji je nakon 3:2 u Belgiji i u revanšu na svom stadionu savladao Gent, golom Andrea Širlea u 74. minutu.

Obe ekipe su imale prilike, ali nisu uspele da ih iskoriste, sve dok Širle nije iskoristio odličan prodor i asistenciju Julijana Drakslera, brže reagovao od Rafinje i udarcem sa osam metara savladao Matsa Selsa.

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović nije bio u timu Genta.

Autor: Beta /foto: Gonzalo Arojo Moreno(Geti imidžiz)

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.