LŠ: Mesi srušio Bajern

Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Maj.2015, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Mesi srušio Bajern

Fudbaleri Barselone savladali su na domaćem terenu ekipu Bajerna iz Minhena sa 3:0, u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona. Junak susreta na ispunjenom Nou Kampu bio je dvostruki strijelac i najbolji igrač Barselone Lionel Mesi, koji je protivničkog golmana Manuela Nojera savladao u 77. i 80. minutu. Ubjedljiv trijumf osigurao je Nejmar u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Barselona je većim dijelom utakmice bila >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << bolji i nadmoćniji tim, propustila je više povoljnih prilika i mogla da slavi ubjedljivije, ali je izvjesno da je sa tri gola prednosti pred revanš na korak od plasmana u finale. Barselona - Bajern Minhen 3:0 (Mesi 77, 80, Nejmar 90+4) Revanš susret igra se 12. maja u Minhenu. Mesi ponovo vodi na listi strijelaca LŠ svih vremena Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi pretekao je Kristijana Ronalda iz Real Madrida i ponovo preuzeo vođstvo na listi najboljih strijelaca Lige šampiona svih vremena. U pobjedi Barselone nad minhenskim Bajernom (3:0) Mesi je sinoć bio dvostruki strijelac, pa se odvojio na čelu liste sa ukupno 77 golova, jednim više od Ronalda (76). Treće mjesto na listi najboljih strijelaca zauzima bivši Realov napadač Raul sa 71 golom. (Agencije)
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Bekenbauer oštro po Geceu: Kakve veze ima što si prvak sveta, kad i dalje živiš u koži deteta

Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2015

„Njegovo ponašanje se ne uklapa u Bajern, vreme je da odraste“, poručio je počasni predsednik Bavaraca..Kad se izgubi svi su na udaru. Makar bili prvaci sveta. I makar to bio momak čiji je gol bio odlučujući u finalu Mundijala. Doduše, Nemci ne bi bili tu gde jesu, na vrhu fudbalske piramide,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.