LŠ - Liverpul naučio lekciju, zbog Sevilje ispaštao Spartak, Napoli na oproštaju kao Deda Mraz (PREGLED)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2017, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Liverpul naučio lekciju, zbog Sevilje ispaštao Spartak, Napoli na oproštaju kao Deda Mraz (PREGLED)

Završena je grupna faza Lige Šampiona, večeras su na programu bili mečevi u grupama E, F, G i H.

Juče su odigrani mečevi poslednjih kola u grupama A, B, C i D.

Nije bilo previše uzbuđenja, kako je situacija u tim grupama većinom bila poznata nakon petog kola, najveće iznenađenje definitivno predstavlja ispadanja madridskog Atletika, a više o sinoć odigranim duelima mogli ste da pročitate u našem rezimeu, koji možete pronaći OVDE.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Danas su sve oči bile uprte u Grupe E, gde su tri tima bila u igri za plasman u narednu rundu.

Liverpul je na svom stadionu dočekao Spartak, remi ili pobeda vodili su ih dalje, ali su se "Redsi" postarali da budu prvi u grupi i to na impozantan način. Savladali su aktuelnog prvaka Rusije, ekipu moskovskog Spartaka sa nestvarnih 7:0, četa Jirgena Klopa se postarala da im se ne ponovi Sevilja.

Sećamo se kako su u petom kolu protiv Sevilje "Redsi" ispustili tri gola prednosti na poluvremenu, Andalužani su u drugih 45 minuta anulirali prednost i naterali Liverpul da o svojoj sudbini odlučuje u poslednjem kolu. Deblji kraj je na kraju izvukao moskovsko Spartak, koji je iz Lige Šampiona ispraćen sa sedam golova u mreži. Liverpul je pritom i postao najefikasniji engleski tim u istoriji grupne faze Lige Šampiona.

Liverpul - Spartak 7:0 (Kutinjo (3), Mane (2), Firmino, Salah)

U drugom meču u okviru iste grupe, Sevilja je pobedom u Mariboru mogla da overi narednu rundu, ali nisu se Andalužani najbolje snašli u Sloveniji.

Maribor je vodio nakon 45 minuta, golom Tavaresa u 10. minutu, ali je Ganso poravnao rezultat u 75. minutu na asistenciju Koree. Na kraju su mogli i da izgube i da prođu, ali je Brazilac spasio čast i nije dozvolio poraz u Sloveniji. Maribor sa tri boda završava sa Evropom za ovu sezonu, pristojno su se pokazali, kako su izvukli dva remija sa Spartakom i jedan sa Seviljom.

Maribor - Sevilja 1:1 (Tavares - Ganso)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Potvrda - Stadioni puni, Bundesliga "pukla"!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2017

Više ne može da bude slučajno, kvalitet je tako opao da je prava sreća reforma takmičenja u Ligi šampiona. Jer, rezultati dovoljno govore...Večeras se završavaju evro kupovi, tačnije grupna faza takmičenja, a zavesa na jesen pokazala je ono što smo videli i prethodnih godina, kvalitet Bundeslige...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.