LŠ: Ko je najbolji među najboljima?

Izvor: B92, 21.Mar.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Ko je najbolji među najboljima?

Verovatno se nikada u istoriji fudbala nije dogodilo da osam zaista najboljih ostane u konkurenciji za trofej.

Zato će završnica ovogodišnje Lige šampiona biti prava poslastica za ljubitelje fudbala.

Put je zacrtan još tokom jeseni, osam pobednika grupa iz prve faze prošlo je osminu finala, pa je bilo jasno da nas čeka najjače četvrtfinale ikada.

Među odabranima je šest nekadašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (i sadašnjih) prvaka Evrope, koji su osvojili ukupno 23 trofeja (Real 9, Bajern 5, Barsa 4, Junajted 3, Dortmund 1, Čelsi 1). Atletiko je pre 4 decenije na dramatičan način izgubio finale od Bajerna, a samo PSŽ nikad nije stigao dalje od polufinala (1995).

Prošle sezone u četvrtfinalu LŠ igralo je pet od ovogodišnjih osam učesnika. Man. Junajjted je ispao u prethodnoj rundi od Reala, Čelsi se (kao branilac trofeja) oprostio od takmičenja u grupi, a samo Atletiko nije igrao u eliti.

Više pročitajte u našoj rubrici 'Teme' i tamo iznesite svoje prognoze ko će se plasirati u polufinale.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.