LŠ: Greška Fejse u porazu Benfike, Lion bolji od Lajpciga

Izvor: B92, 02.Okt.2019, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Greška Fejse u porazu Benfike, Lion bolji od Lajpciga

Fudbaleri Zenita pobedili su Benfiku na svom terenu sa 3:1 (1:0), drugom kolu grupe G Lige šampiona.

Ekipa iz Sankt Peterburga ovim trijumfom došla je do čela tabele, dok je lisabonski tim upisao i drugi poraz u ovom takmičenju.

Domaći su poveli nakon velike greške i neopreznosti srpskog fudbalera Ljubomira Fejse, kome se Ozdoev prikrao sa leđa, uposlio Dzjubu, koji je rutinski doveo svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipu u vođstvo.

Zenit je do dupliranja prednosti došao u 70. minutu, kada je autogol postigao Ruben Dias, koji nije uspeo da raščisti situaciju u svom petercu.

Treći gol za ruskog šampiona postigao je Azmun, koji je praktično ušetao u gol gostiju.

Prelep utešni pogodak za Benfiku postigao je De Tomas u 85. minutu.

U drugoj utakmici grupe G, Lion je kao gost savladao Lajpcig sa 2:0.

Goste iz Francuske u vođstvo je doveo Memfis Depaj, posle čijeg je šuta lopta kroz noge golmana domaćih završila u mreži.

Reklo bi se rutinskih, konačnih 2:0 postavio je Martin Terije u 65. minutu, nakon neopreznosti štopera Mukielea na ivici svog kaznenog prostora.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.