LŠ - Dva gola u osam minuta, Haland srušio PSŽ! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Dva gola u osam minuta, Haland srušio PSŽ! (video)

Drugo poluvreme opravdalo očekivanja.

Norveški tinejdžer potvrdio da je Liga šampiona njegovo takmičenje, Borusija dobila PSŽ u prvom meču osmine finale (2:1).

Prvi deo igre je pripao domaćima.

Nejmar jeste zapretio u desetom minutu iz slobodnog udarca, ali je to bili maltene sve od ofanzivnih pokušaja od strane Parižana tokom prvih 45 minuta.

Borusija je bila daleko ofanzivnija, Džejdon Sančo je imao par odličnih prodora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i prilika, ali Kejlor Navas je bio na visini zadatka.

Pokušao je i Haland, ali smo na poluvreme otišli sa rezultatom 0:0.

Tokom drugog dela u početku bolja igra Parižana, Mbape se konačno uključio u igru. Francuz je dobrano zagrejao Burkija posle duplog pasa sa Nejmarom.

A onda Haland stupa na scenu. Norvežanin koristi odbitak od Gereira i prosleđuje loptu iza Kejlora Navasa. Parižani su tražili ofsajd, ali gol Norvežanin stoji - 1:0 u 69. minutu.

Prednost nije dugo trajala, Kilijan Mbape probija po desnom boku, spušta loptu do Nejmara, Brazilac je imao lakši deo posla - 1:1 u 75. minutu.

Ali Haland ne daje predaha!

Norvežanin pravom bombom vraća prednost Nemcima samo dva minuta kasnije, Navas bez šansi - 77. minut 2:1 za Borusiju!

Nejmar preti samo četiri minuta kasnije, ali bez još jednog izjednačenja. Hakimi je imao dobru šansu pet minuta pred kraj meča, ali bez promene rezultata. Silva je imao poslednju šansu na meču, ali udarac štopera ide preko gola.

Tuhel ima dosta posla pred sobom, revanš je kroz tri nedelje na "Parku prinčeva".

-
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.