LŠ (POLUVREME) - Mbape i društvo tihi, milioneri bliži golu!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (POLUVREME) - Mbape i društvo tihi, "milioneri" bliži golu!

Borusija bolja u prvom poluvremenu protiv PSŽ-a.

Prvi su pak zapretili gosti. Nejmar se izborio za slobodni udarac u desetom minutu, Brazilac je i sam šutirao, ali lopta ide tek malo pored gola.

Sledi nam bolja igra domaćina, Sančo najagilniji u postavi Borusije. Englez je imao sjajnu šansu u 14. minutu, dok je u 27-om posle šuta krilnog igrača Kejlor Navas morao dobrano da se potrudi.

Minut kasnije je imao i Gereiro dobru priliku, ali se Portugalac nije snašao u šesnaestercu.

Haland se takođe oprobao, ali Norvežanin pogađa tek spoljni deo mreže.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haland probio Parižane! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020

Norvežanin nastavlja da rešeta u svom omiljenom takmičenju...Tokom drugog dela igre PSŽ je krenuo da uspostavlja kontrolu nad utakmicom. Mbape je zapretio u par navrata, delovalo je kao da su Parižani bliži golu...A onda je stupio Haland na scenu...Sančo šalje loptu na desnu stranu, Hakimi upućuje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.