LŠ - De Hea nedovoljan protiv Juventusa, Viktorija mučila Kralja i ludnica u Hofenhajmu!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - De Hea nedovoljan protiv Juventusa, Viktorija mučila "Kralja" i ludnica u Hofenhajmu!

Velike pobede Juventusa, Ajaksa. Real Madrid se namučio.

Grupa E

AEK-Bajern 0:2

Ajaks-Benfika 1:0


U duelu Ajaksa i Benfike dosta duela na sredini terena, bilo je izuzetno tvrdo, donekle i nezamislivo za Ajaks kada igra na svom terenu. Ovo je jedna od odlučujućih utakmica za plasman u drugu fazu Lige šampiona, a jedini gol smo videli u nadoknadi vremena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Benfika je imala jednu dobru priliku u prvom poluvremenu preko Rafe Silve, tada je odlično i šutirao, ali je De Liht za gol linije uspeo da izbaci loptu u polje.

Dolberg na drugoj strani je imao šansu, pa onda nova prilika za Rafu Silvu, ali promene rezultata nije bilo u prvom poluvremenu.

Bez nekih velikih šansi na obe strane na startu drugog dela igre, vredni pomena su Zijeh koji je pokušao iz daljine i Seferović koji je šutirao, ali njegov udarac je odbranio sasvim solidni Onana danas.

Najbolju šansu propušta Van Den Bek koji nakon akcije Tadića i Zijeha propušta veliku priliku, odbranio mu je golman protivnika.

Ipak, domaći stižu do pobede preko Mazrauija, lopta je nakon njegovog šuta promenila pravac i završila u mrežu za konačnih 1:0.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

       

Grupa F

Šahtjor-Mančester siti 0:3

Hofenhajm-Lion 3:3


U Harkovu je bilo samo pitanje kojim će rezultatom Mančester siti danas pobediti. Od početka su nametnuli svoj ritam, dominirali, igrali su veoma, veoma ofanzivno i na kraju su stigli do zaslužena tri boda.

Marez i Silva su pretili pre prvog gola koji smo videli u 30. minutu, tada je David Silva uspeo da dođe do lopte i da postigne prvi gol na meču za 0:1.

Pet minuta kasnije korner izvodi De Brujne, Laport najviše skače i šalje loptu u mrežu za 0:2.

Silva, Otamendi, pa Marez, šanse su se ređale ispred gola golmana Pjatova, ali promene rezultata nije bilo sve do 71. minuta kada je Bernardo Silva postigao svoj novi gol u dresu Mančester sitija, primio je loptu, krenuo ka golu, šutirao sa 16-17 metara i lopta je od stative ušla u gol za 0:3.

Najviše golova je viđeno u Hofenhajmu, bilo je veoma uzbudljivo, videli smo dva preokreta i na kraju pobednika nije bilo.

Prvi gol je neshatljiva greška odbrane, nakon gol-auta lopta je izvedena, došlo je do konfuzije, a Traore je to iskoristio za 0:1. Samo šest minuta je trajala radost gostiju.

Andrej Kramarić je uspeo da iskoristi šansu koja mu se ukazala u 33. minutu, dobio je loptu na petercu, šutirao i pogodio nebranjeno mesto za 1:1. Početkom drugog poluvremena koristi odličnu priliku, loptu je dobio od Demirbaja, šutirao i ponovo pogodio, Lopes nemoćan, 2:1!

Gosti se nisu predavali, uspeli su vrlo brzo da izjednače. Odlična je to bila akcija u 59. minutu, Ndombele je dobio loptu, opalio po njoj iz sve snage i pogodio.

Sledi kontra gostiju, igrao se 67. minut, Memfis Depaj dobija loptu i to je ono što on najviše voli, koristi svoju šansu i postavlja 2:3. Lion je imao tri boda u džepu, ali nije uspeo da ih sačuva, domaći izjednačuju na 3:3 u poslednjem minutu iz sumnjive situacije Žoelinton je strelac.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

       

Grupa G

Real Madrid-Viktorija Plzenj 2:1

Roma-CSKA 3:0


Viktorija je danas bila sjajan protivnik posrnulom Realu. Bez obzira na formu Reala, domaći su bili veliki favoriti, na kraju su to i opravdali, ali ne bi bilo nezasluženo i da je bilo drugačije. Viktorija se isprsila pred "Galaktikosima", imala sjajne prilike, a nikome nije jasno kako je Petržela uspeo jednu da promaši krajem prvog poluvremena.

Počelo je stativom Ramosa nakon kornera, a uzvratio je Petržela koji je izašao 1 na 1 sa Navasom, ali mu pozicija nije bila baš najbolja, bio je u mrtvom uglu, iz dva puta nije uspeo da pogodi mrežu. U istom minutu, Karim Benzema donosi Realu prednost, glavom je poslao loptu u ugao nakon dodavanja Vaskeza koji je i danas igrao desnog beka.

Limberski, Isko, pa na kraju Petržela, niko nije uspeo da postigne gol do kraja poluvremena.

U 56. minutu Bejl šalje loptu u kazneni prostor, tamo je bio Marselo koji uspeva da postigne gol na sjajan način, 2:0 i mnogi su mislili da je pitanje pobednika rešeno.

Nije bilo tako, Viktorija se nije predavala, odigrali su sjajnu akciju u 78. minutu, egzekutor je bio Hrosovski za, ipak, konačnih 2:1.

Real je završio utakmicu sa igračem manje, Marselo je morao da završi utakmicu, a Lopetegi je već pre toga izvršio sve tri izmene.

Roma je rutinski savladala CSKA. Gosti su imali jednu šansu preko Čalova, kasnije još jednu preko Vlašića, ali je to bilo sve od njih na današnjem meču i nakon toga Roma kreće u akciju.

Edin Džeko uspeva da upiše nova dva gola u sezoni, prvi je postigao u 30. minutu nakon dodavanja Pelegrinija, a drugi nakon dodavanja El Šaravija, već nakon prvih 45 minuta bilo je 2:0.

Konačnih 3:0 postavlja Under, zakucao je loptu u mrežu nakon što je Edin Džeko, igrač ove utakmice, spustio loptu.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

       

Grupa H

Mančester junajted-Juventus 0:1

Jang Bojs-Valensija 1:1


Mančester junajted je u derbiju ovog kola dočekao Juventus na svom terenu i dokazao da nije spreman za velika dela ove sezone. Juventus je pokazao klasu, bio bolji tim, zahvaljujući De Hei nije došao do ubedljivije pobede. Ipak, imao je Mančester junajted situaciju za izjednačenje.

Jedini gol na utakmici videli smo u 17. minutu kada je Paulo Dibala uspeo da matira De Heu, Španac nije mogao apsolutno ništa da uradi tom prilikom pošto je Argentinac imao lagan posao nakon što mu se lopta odbila.

De Hea je imao nekoliko sjajnih odbrana i u prvom i u drugom poluvremenu, posebno ističemo šut Kristijana Ronalda koji je išao u rašlje.

Pol Pogba je do kraja imao šansu za izjednačenje, ali je pogodio stativu.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Strepnja u Madridu, hoće li Marselo biti spreman?

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 13:01

Brazilac je napustio teren nekoliko minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka utakmice koja je sinoć odigrana u Madridu...Aktuelni šampion Evrope našao je izlaz iz krize u koju je upao i ostvario veoma važnu pobedu u duelu sa Viktorijom iz Plzenja...Real Madrid nije blistao, jasno je da su problemi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.