LŠ: C.zvezda - Fakro (utorak, 18h)

Izvor: B92, 06.Dec.2010, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: C.zvezda - Fakro (utorak, 18h)

Odbojkašice Crvene zvezde u utorak igraju meč trećeg kola grupe A Lige šampiona sa poljskom ekipom Fakro Mušino.

U dosadašnjem toku takmičenja, 'crveno-bele' su oba puta poražene, isto kao i Poljakinje.

"Iako je činjenica koju smo mnogo puta čuli, da smo najneiskusnija i najmlađa ekipa u ovoj Ligi šampiona, verujem da ćemo sutra naći neku svoju šansu i zabeležiti prvu pobedu", rekla je Bojana Živković.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ratko Pavličević smatra da njegova ekipa ima kvalitet za takmičenje u Ligi šampiona.

"Sigurno da su ove dve utakmice pokazale da devojke imaju kvaliteta. Možda su izostale neke finese, ali vrlo je bitno da u ovom takmičenju uzimamo dosta poena, dosta setova. Uzeli smo i bo u prvoj utakmici, što je u ovako elitnom takmičenju veoma bitno. Ne zadovoljavamo se samo time, a optimizam i želju za takmičenjem, to niko ne može da nam oduzme”, rekao je Pavličević.

Meč Crvena zvezda – igra se u utorak od 18h u dvorani 'Šumice’.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.