LŠ: Barselona protiv Atletika, PSŽ - Siti

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2016, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Barselona protiv Atletika, PSŽ - Siti

Fudbaleri Pari Sen Žermena i Mančester Sitija sastaće se u četvrtfinalu Lige šampiona kao najzvučniji par runde, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Pored dva pomenuta tima, madridski Real je izraziti favorit protiv Volfsburga, kao i Bajern protiv Benfike.

Branilac trofeja Barselona imaće nešto teži zadatak jer se u španskom derbiju sastaje sa madridskim Atletikom.

Prve utakmice se igraju 5. i 6. aprila, dok su revanši su 12. i 13. dana istog meseca. Finale je na programu 28. maja u Milanu na stadionu Đuzepe Meaca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Barselona protiv Atletika, PSŽ sa Sitijem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2016

Fudbaleri Pari Sen Žermena i Mančester Sitija sastaće se u četvrtfinalu Lige šampiona kao najzvučniji par runde, odlučeno je danas žrebom u Nionu...Pored dva pomenuta tima, madridski Real je izraziti favorit protiv Volfsburga, kao i Bajern protiv Benfike...Branilac trofeja Barselona imaće nešto...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.