LIGA ŠAMPIONA: Totenhem još jednom rutinski savladao Zvezdu, povreda Pavkova za brigu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Totenhem još jednom rutinski savladao Zvezdu, povreda Pavkova za brigu (VIDEO)

Utakmica odigrana u Beogradu.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u četvrtom kolu B grupe Lige šampiona od Totenhema sa 0:4 (0:1) na stadionu ''Rajko Mitić'' i tako ostali na tri osvojena boda i trećoj poziciji, dok Pevci na svom kontu sada imaju sedam bodova.

Crveno-beli su bili ravnopravan rival sa gostima iz Londona tokom prvog poluvremena, iako su gubili na velikom odmoru sa 0:1. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pogodila je Zvezda stativu i prečku, Pavkov je imao i stopostotnu šansu i nedostajalo je malo sreće da rezultat na poluvremenu bude nerešen. Ipak, u nastavku je kvalitet Totenhema došao do izražaja, a Zvezda je poslednju dobru priliku propustila početkom drugog poluvremena kada je Pavkov u želji da bude nesebičan upropastio izglednu akciju. Na kraju su crveno-beli sa 10 igrača završili meč jer se povredio Milan Pavkov i morao je da napusti teren.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju od 21 čas ekipu Totenhema u četvrtom kolu grupe B u Ligi šampiona na stadionu ''Rajko Mitić. Pre 15 dana u londonu Totenhem je ostvario ubedljivu pobedu od 5:0, ali se navijači crveno-belih nadaju da na domaćem terenu njihovi ljubimci mogu da naprave iznenađenje tačno godinu dana pošto je u Beogradu savladan budući šampion Evrope Liverpul sa 2:0 golovima Milana Pavkova.

Crveno-beli su na tabeli grupe B na trećem mestu sa tri boda, upravo iza Totenhema koji ima bod više. U Zvezdi se nadaju da bi dobrim rezultatom protiv Pevaca mogli da naprave napredak do druge pozicije ili eventujalno plasmana u osminu finala Lige Evrope pred odlučujuće mečeve protiv Bajerna i Olimpijakosa.

II POLUVREME

Goal! Giovani Lo Celso Cervena zvezda vs tottenham 0-1 pic.twitter.com/5AORCx1kbM

— DONSPORTS (@DONSPORTS2) November 6, 2019

I POLUVREME

CRVENA ZVEZDA - TOTENHEM 0:4 (0:1)

STADION: Rajko Mitić.

GLEDALACA: 42.381.

SUDIJA: Karlos del Sero Grande (Španija).

STRELCI: Lo Selso 34, Son 57. i 61, Eriksen 85.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić (Žander 46), Degenek, Milunović, Rodić, Petrović, Jovančić (Kanjas 62), Garsija (Boaći 68), Van la Para, Marin, Pavkov.

TOTENHEM: Gazaniga, Rouz, Sančes, Son (Sesenjon 75), Kejn, Dajer, Sisoko, Lo Selso (Skip 86), Ali (Eriksen 62), Fojt, Ndombele.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.