LIGA ŠAMPIONA: Ferencvaroš igra za peto mesto u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 21:06

LIGA ŠAMPIONA: Ferencvaroš igra za peto mesto u Beogradu

Trijumf mađarskog tima.

Vaterpolisti mađarskog Ferencvaroša pobedili su ekipu Breše sa 9:8 (3:1, 1:3, 2:2, 3:2) u razigravanju od petog do osmog mesta na finalnom turniru Lige šampiona u Beogradu i tako ostali u borbi za peto mesto.

Italijanska ekipa je otvorila meč sa vođstvom od 3:1, dok je Ferenvaroš uspeo da do poluvremena izjednači rezultat na 4:4. Poslednja deonica donela je neizvesnu završnicu u kojoj se istakao Danil Merkulov golom za konačnih 9:8 na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 32 sekunde do kraja meča.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bili su Andor Denec Varga sa tri gola, dok su Stilanos Argiropulos i Danil Merkulov postigli po dva gola. U poraženom timu istakao se Konstantin Harkov sa dva pogotka.

Ferencvaroš će igrati za peto mesto protiv Olimpijakosa, dok će Breša igrati za sedmu poziciju protiv Juga.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.