LIGA EVROPE: Olimpijakos dočekuje Tobdžije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2021, 13:17

LIGA EVROPE: Olimpijakos dočekuje Tobdžije!

Veliki okršaj na Pireju.

Četvrtak je dan za Ligu Evrope. Stoga su na programu prvi mečevi osmine finala, a jedan od njih se odigrava na Pireju, gde će snage odmeriti Olimpijakos i Arsenal. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Fudbaleri Olimpijakosa igraju izuzetno dobro ove sezone a to nam bez sumnje najbolje pokazuje podatak da ova ekipa u ovom trenutku ima čak šesnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Aris, pa slobodno možemo reći da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim iz Pireja nalazi pred novom titulom šampiona Grčke, što uostalom i jeste bio primarni cilj za ovu sezonu.

Olimpijakos od 21.00 čeka Arsenal u Ligi Evrope, a Grci se nadaju da bi mogli da iznenađenja, s obzirom na očajnu sezonu Tobdžija. Kvota na keca je čak 4,00, dok je dvojka 1,95, a iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos – Arsenal.

Kada je Liga Evrope u pitanju, Oli je uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu, a u šesnaestini finala su bili bolji od PSV-a, čime su sebi zakazali dvomeč sa Arsenalom, koji svakako spada u jedne od najvećih favorita za osvajanje Liga Evrope.

Nakon katastrofalnog starta prvenstva, deluje da su izabranici Mikela Artete konačno pronašli sebe, pošto pružaju izuzetno dobre partije u drugom delu sezone.

Trenutno se Arsenal nalazi na desetom mestu na tabeli a na poslednjih pet mečeva su ostvarili dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.

U prošlom kolu je ekipa iz Londona remizirala na gostovanju kod Barnlija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Što se Lige Evrope tiče, Arsenal je uz dosta muke eliminisao Benfiku, u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 3:2.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.