LEONARDO OKAČIO SLIKU SA BOŽINOVIM: Bugarin ga smirio komentarom koji su svi navijači odobrili (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEONARDO OKAČIO SLIKU SA BOŽINOVIM: Bugarin ga smirio komentarom koji su svi navijači odobrili (FOTO)

U periodu između dve sezone i tokom priprema za početak borbe za Ligu šampiona, Leonardo je bio više aktivniji na društvenim mrežama, nego na terenu.

Nakon slike i komentara kojom je ponovo sve zbunio i bacio u ‘rebus’, Leonardo da Silva Souza je okačio sliku sa Valerijem Božinovim, bivšim saigračem iz Partizana, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mu je vrlo brzo odgovorio i poslao jasnu poruku.
Leo, Liga šampiona, ok? Moraš da uvedeš Partizan tamo gde mu je mesto, u Ligu šampiona – napisao je Božinov, a taj komentar naišao je na masovno odobravanje brojnih Grobara na Leonardovom profilu.

The post LEONARDO OKAČIO SLIKU SA BOŽINOVIM: Bugarin ga smirio komentarom koji su svi navijači odobrili (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Grobare će oduševiti jaka poruka koju je Božinov poslao Leonardu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2017

Vezista Partizana Leonardo prethodnih dana baš se igra sa živcima navijača crno-belih zbog statusa koje ostavlja na svom Instagram profilu...Brazilac kao da želi da napusti Humsku u ovom prelaznom roku, a njegovo ponašanje se Grobarima nimalo ne sviđa...U ''moru'' velikog broja komentara, što...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.