Kutinjo propušta i Hofenhajm

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutinjo propušta i Hofenhajm

Liverpul će bez svog najboljeg igrača probati da se kvalifikuje za Ligu šampiona.

Filipe Kutinjo nije među 22 fudbalera Liverpula koji će u ponedeljak popodne odleteti za Nemačku, na prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Hofenhajma.

Brazilski "plejmejker" prošle nedelje je zvanično zatražio dozvolu da ode iz kluba, nakon što je Liverpul odbio dve Barselonine ponude.

"Fenvej sports grup", koja je vlasnik Liverpula, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saopštila je da neće razmatrati nikakve ponude i da ne razmišlja o prodaji, a kao razlog Kutinjovog neigranja protiv Votforda (3:3) naveden je bol u leđima.

Barcelona have assured Coutinho they will up their bid to Liverpool and won't give up on negotiation. Coutinho being pessimistic.

— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) August 14, 2017

Osim Brazilca, u ekipi za gostovanje Hofenhajmu nema ni Danijela Staridža.

"Redsi" su se poslednji put plasirali u grupnu fazu Lige šampiona 2014. godine, nakon što im je izmakla titula u poslednjim kolima Premijer lige.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kutinjo propušta i Hofenhajm

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017

Liverpul bez najboljeg igrača u kvalifikacijama za Ligu šampiona...Filipe Kutinjo nije među 22 fudbalera Liverpula koji će u ponedeljak popodne odleteti za Nemačku, na prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Hofenhajma...Brazilski ofanzivni vezni u petak je zvanično zatražio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.