Kutinjo propušta i Hofenhajm

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutinjo propušta i Hofenhajm

Liverpul bez najboljeg igrača u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Filipe Kutinjo nije među 22 fudbalera Liverpula koji će u ponedeljak popodne odleteti za Nemačku, na prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Hofenhajma.

Brazilski ofanzivni vezni u petak je zvanično zatražio dozvolu da ode iz kluba, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što je Liverpul odbio dve Barselonine ponude, drugu vrednu 100 miliona evra.

"Fenvej sports grup", koja je vlasnik Liverpula, saopštila je da neće razmatrati nikakve ponude za Kutinja i da ne razmišlja o prodaji, a onda je kao razlog njegovog neigranja protiv Votforda (3:3) naveden "bol u leđima".

Barcelona have assured Coutinho they will up their bid to Liverpool and won't give up on negotiation. Coutinho being pessimistic.

— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) August 14, 2017

Osim Brazilca, u ekipi za gostovanje Hofenhajmu nema ni Danijela Staridža.

"Redsi" su se poslednji put plasirali u grupnu fazu Lige šampiona 2014. godine, nakon što im je izmakla titula u poslednjim kolima Premijer lige, pa su zauzeli drugo mesto iza Mančester sitija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.