Kruševljani se nadaju bodu na Marakani

Izvor: TV Arena Sport, 21.Jul.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševljani se nadaju bodu na Marakani

Ekipa Napretka je superiorno osvojila titulu u Prvoj ligi Srbije a već na startu prvenstva Superlige očekuje je najveće iskušenje, duel protiv aktuelnog šampiona, u petak od 20 sati na našem najvećem stadionu.

Kruševljani sa optimizmom putuju u Beograd i nadaju se da mogu da iznenade Crvenu zvezdu.

" Fond igrača kojim raspolažemo daje nam za pravo da se nadamo najboljem. Crvena zvezda igra kvalifikacije za Ligu šampiona i sigurno će protiv nas pokušati >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << da „ izmeša“ sastav. Ako damo maksimum pokušaćemo da iznenadimo crveno-bele. Bili bi zadovoljni jednim bodom. Crvena zvezda je favorit, kvalitet je na njihovoj strani ali nemamo strah od utakmice u petak uveče." – ističe Dragan Ivanović, šef stručnog štaba Kruševljana.

Direktan prenos očekuje nas na Areni Sport 1.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kruševac

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Ivanović: "Pokušaćemo da iznenadimo Zvezdu"

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2016

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Dragan Ivanović rekao je da će njegov tim pokušati da iznenadi Crvenu zvezdu na startu šampionata...Nakon godinu dana igranja u Prvoj ligi Srbije kruševački Napredak se vratio u srpsku fudbalsku elitu, a već u prvom kolu Superlige moraće na megdan braniocu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.