Kristensen novi fudbaler Barselone VIDEO

Izvor: B92, 04.Jul.2022, 17:40

Kristensen novi fudbaler Barselone VIDEO

Danski fudbaler Andreas Kristensen novi je igrač Barselone, potvrdio je španski klub.

Kristensen (26) u Barselonu stiže iz Čelsija kao slobodan igrač, a sa Kataloncima je potpisao ugovor do juna 2026. godine uz otkupnu klauzulu od 500.000.000 evra.

Danac je u Čelsi stigao iz mlađih kategorija Brondbija 2012. godine, a dve sezone je proveo na pozajmici u Borusiji Menhengladbah.

Kristen se je za Čelsi odigrao 161 utakmicu, i osvojio Ligu šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , Ligu Evropa i Svetsko klupsko prvenstvo sa londonski klubom.

Sa reprezentacijom Danske na prošlom Evropskom prvenstvu plasirao se u polufinale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Svetsko prvenstvo,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IZ ČELSIJA NA KAMP NOU: Kristensen novi fudbaler Barselone

Izvor: Kurir, 04.Jul.2022

Danski fudbaler Andreas Kristensen novi je igrač Barselone, potvrdio je danas španski klub.Kristensen (26) u Barselonu stiže iz Čelsija kao slobodan igrač, a sa Kataloncima je potpisao ugovor do juna 2026. godine uz otkupnu klauzulu od 500.000.000 evra

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.