Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2021, 22:10

Korak po korak - Liga šampiona: Everton preskočio Vest Hem i Čelsi, VAR spasao Totenhem (VIDEO)

U iščekivanju velikog derbija odigrana su dva susreta Premijer lige...

Totenhem se konsolidovao, Fulam konačno izgubio, Everton uspešno pregrmeo još jedno gostovanje i zadržao četvrtu poziciju.

Posle "pokera" Volfzbergeru u Ligi Evrope i Barnliju protekle nedelje u Premijeršipu, četa Žozea Murinja odigrala je još jedan meč bez primljenog gola, mada se mnogo više namučila nego u prethodna dva slučaja i do trijumfa došla pogotkom Dele Alija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u uvodnim minutima susreta, ili autogolom Adarabioa, kako kažu zvanični podaci.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fulam je potvrdio da je čvesto stao na noge - ovo mu je tek drugi primljenog gola u poslednjih šest mečeva - međutim ovoga puta to nije bilo dovoljno za novi pozitivan rezultat i još jedan korak ka izlasku iz zone ispadanja. Domaćin je statistički čak bio bolji, imao veći posed i više šuteva, no Totenhem je uspeo da odbrani tu prednost stečenu u 19. minutu.

Ponovo je veoma važnu ulogu u pobedi Pevaca imao probuđeni Geret Bejl. Njegova oduzeta lopta na plovini rivala, a onda i odličan pas za Dele Alija, bili su ključni za nastavak akcije iz koje će proizići taj odlučujući pogodak.

Totenhem je imao sreću i "naklonost" VAR tehnologije u 62. minutu. Fulam je tada izjednačio, ali posle intervencije iz video sobe uslediće provera i poništavanje gola, jer je lopta prethodnoi udarila u ruku Marija Leminu. Ruka uz telo, no arbitri kažu - nedozvoljena igra...

A closer look at the handball call on Fulham....VAR pain for Fulham. pic.twitter.com/REuLTArWMl

Karlo Ančeloti ne želi da se razmeće izjavama, staložen je i koncentrisan, želi da ide korak po korak i takav sistem i razmišljanje za sada mu donose puno rezultata. Everton je na pravom putu da se konačno domogne Lige šampiona.

Na papiru Karamele su imale lak posao večeras, međutim daleko od toga. Vest Bromvič se kao svaki davljenik borio i rukama i nogama da dođe do bodova koji će popraviti njegovu situaciju. U toj borbi bio je ravnopravan rival, ali ipak nije uspeo da ostane neporažen.

Odlučio je pogodak Brazilca Rišarlisona iz 65. minuta. Prethodno je Gilfi Sigurdson odlično centrirao...

PREMIJER LIGA

Utorak

Mančester Siti - Vulverhempton 4:1 (1:0)

/Dendonker 15ag, Žesus 80, 90+3, Marez 90 - Koudi 61/

Sreda

Barnli - Lester 1:1 (1:1)

/Vidra 4 - Iheanačo 34/

Šefild Junajted - Aston Vila 1:0 (1:0)

/Mekgoldrik 30/

Kristal Palas - Mančester Junajted 0:0

Četvrtak

Fulam - Totenhem 0:1 (0:1)

/Dele Ali 19/

VBA - Everton 0:1 (0:0)

/Rišarlison 65/

21.15: (2,35) Liverpul (3,35) Čelsi (3,05)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.