Konte želi vezistu Juventusa!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte želi vezistu Juventusa!

Kako prenosi "Kalčomerkato", fudbaler sa gotovo legendarnim statusom u Juveu bi mogao da preseli na "Stamford Bridž" kod svog bivšeg trenera.

Čelsi planira da žestoko pojača svoj vezni red naredne sezone, čini se da je Konteov cilj Liga Šampiona.

Ove takmičarske godine su mimo svih očekivanja ubedljivo prvi na tabeli Premijer lige, naredno kora ambicioznog italijanskog stratega biće svakako što bolji plasman u elitnom evropskom takmičenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Rešen je da u to ime dobrano pojača svoj vezni red, zainteresovan je za vezistu Atalante, a sada se pojavila priča da želi ponovo da sarađuje sa italijanskim reprezentativce iz redova "Stare Dame" Klaudijom Markizijom.

On se navodno lična kod čelnika prvaka Italije raspitivao o toj opciji, što dovoljno govori o tome koliko bi voleo Markizija da vidi na "Bridžu" naredne sezone.

Markizio je bio bitan šraf u osvajanju pet vezanih titula prvaka Italije, čak tri je osvoji sa Konteom na klupi "Bjankonera".

Ove sezone se iskusni vezista ipak nije naigrao, razlog je naravno povreda koju je zaradio pred minulo Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Tokom svoje berićetne karijere u Torinu, Markizio je odigrao 266 ligaških utakmica za Juve i postigao 32 gola.

Jedan je od Konteovih omiljenih igrača, njegova mogućnost da se prilagodi bilo kom zadatku i bilo kojoj ulozi u veznom redu je nešto što posebno imrepsionira italijanskog stratega.

Videćemo kako će se stvar razvijati, Juve sigurno ne želi da se tek tako odrekne usluga odličnog veziste, ali je činjenica da se Markizio našao na listi želja Kontea, koju je Italijan dostavio vlasniku kluba sa "Stamford Bridža" Romanu Abramoviču", te je jasno da će bogati vlasnik "Plavaca" uraditi sve u svojoj moći da ubedi Juventus da dozvoli igraču da se preseli u London.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.