Konte: Sudije su me baš nasmejale

Izvor: B92, 24.Okt.2013, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte: Sudije su me baš nasmejale

Trener Juventusa Antonio Konte posle poraza od madridskog Reala u Ligi šampiona rekao je da su ga nasmejale neke odluke glavnog sudije Manuela Grafa.

Real je u tom duelu slavio sa 2:1, pobednički pogodak postigao je KristijanoRonaldo sa bele tačke, a 'stara dama' je meč završila sa desetoricom igrača, zbog isključenja Đorđa Kjelinija.

Na konačan ishod svakako su uticale neke veoma diskutabilne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sudijske odluke, kao što su crveni karton Kjeliniju, penal za Real i penal koji nije dosuđen za nas posle prekršaja nad Vidalom. Kjelini nije laktom udario Ronalda, morao sam da se nasmejem, jer ako je to bila situacija u kojoj je igrač navodno mogao sam da izađe pred golmana“, prokomentarisao je Konte.

Konte je, zanimljivo, prokomentarisao situaciju sa Vidalom, ali očigledno nije video da Vidal nije pao pošto ga je jedan od fudbalera Reala udario, već kada je bio potpuno sam u prodoru.

Uprkos porazu strateg torinskog kluba dodao je da je generalno zadovoljan igrom tima, koji je igrao u promenjenom taktičkom sistemu.

„Real je imao velike poteškoće sa nama. Teško je kada izgubite, ali shvatili smo da i sa desetoricom igrača možemo da se borimo protiv rivala koji igra u kompletnom sastavu“, dodao je Konte.

Fudbalere Juventusa i Reala očekuje novi duel, u Torinu, u četvrtom kolu Lige šampiona, koji se igra 5. novembra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konte: Sudije su me baš nasmejale

Izvor: B92, 24.Okt.2013

Trener Juventusa Antonio Konte posle poraza od madridskog Reala u Ligi šampiona rekao je da su ga nasmejale neke odluke glavnog sudije Manuela Grafa...Real je u tom duelu slavio sa 2:1, pobednički pogodak postigao je KristijanoRonaldo sa bele tačke, a 'stara dama' je meč završila sa desetoricom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.