Kolarov: Džaba rekordi, ako ne budemo šampioni

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov: "Džaba rekordi, ako ne budemo šampioni"

Aleksandar Kolarov je govorio o sjajnoj seriji Mančester sitija, kao i o njegovoj poziciji u timu.

Pep Gvardiola je ove sezone promenio poziciju Aleksandru Kolarovu u timu, više puta ga je oprobao kao štopera, što se pokazalo kao fenomenalan potez ovog Španca.

Kolarov je dobio i na samopouzdanju, izgleda bolje na terenu i jedva čeka da zaigra naredni meč.

Naredni meč će biti protiv Seltika u Ligi šampiona, a ako Mančester siti pobedi, biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to 11. uzastopna pobeda ovog tima na startu sezone. Ovako nešto se nije desilo još od 1960-61 kada je Totenhem stigao do 11 pobeda.

"Lepi su rekordi, ali na kraju se gleda plasman u ligi i koliko ste daleko stigli u ostalim takmičenjima. Ljudi pamte ko je osvojio takmičenja, a ne ko je obarao rekorde", rekao je Kolarov.

Pored toga, on je prokomentarisao svoju promenu pozicije.

"Ovo je velika promena za mene. Nikada nisam igrao na poziciji štopera, igrao sam na sredini terena, ali štopera nikada. Ipak, uživam jer sam više uključen u igru", rekao je Kolarov za engleske medije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.