Osvojio je sve sa Junajtedom, a znate li gde je sada?

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvojio je sve sa Junajtedom, a znate li gde je sada?

Park Ji Sung je ne tako davno učestvovao u blistavim uspesima Mančester Junajteda. Južnokorejac uspeo je da osvoji mnogo titula za sedam godina provedenih na "Old Trafordu" (istaći ćemo četiri Premijer lige i jednu Ligu šampiona).

Pošto je završio karijeru, posvetio se novom izazovu - bivši fudbaler upisao je fakultet.

U Lesteru je Park upisao studije sportskog menadžmenta.

- Veoma sam uzbuđen. Jedan od mojih prijatelja mi je prišao da mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kaže da mu je mnogo drago što ćemo studirati zajedno. Želim da unapredim svoje znanje, mislim da je to sasvim normalno - izjavio je 35-godišnji Park.

Kvins Park Rendžers je poslednji klub za koji je nastupao 2014. godine, a igrao je još i za PSV, Kjoto Sangu i Minogi Uni.

Za Južnu Koreju odigrao je ravno 100 utakmica.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.