Kojim putem do Lige šampiona?

Izvor: B92, 22.Maj.2013, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kojim putem do Lige šampiona?

Fudbaleri Partizana igraće šesti put u nizu u kvalifikacijama za Ligu šampiona a do elitnog takmičenja mogli bi i relativno lakim putem.

'Crno-beli' ćće biti nosioci u drugom kolu, u trećem ako do njega dođu, u plej ofu će, najverovatnije, biti u 'slabijem šeširu'.

Kao i u svim sličnim takmičenjima mnogo zavisi od žreba, Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi mogao, uz dosta sreće, do evropske elite preko, na primer, prvaka Farskih Ostrva i Litvanije, ali bi mogao i da već u drugoj rundi 'naleti' na protivnika koji je nezgodan.

Na prvi pogled, ekipa Vuka Rašovića trebalo bi da se domogne trećeg kola i dve prilike za plasman u neki od evropskih kupova.

Spisak potencijalnih rivala i raspored kvalifikacija možete da pročitate u temi - Partizanove prepreke do Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako do grupne faze: Potencijalni rivali Partizana u kvalifikacijama za LŠ

Izvor: Press, 23.Maj.2013, 10:53

Crno-beli su slobodni u prvom krugu u kome će igrati prvaci četiri najslabije rangirane federacije, Farskih Ostrva (EB Strejmur), Jermenije (Širak Gjumri), Andore (Lusitanos) i San Marina (Libertas, Tre Pene ili La Fjorita). ..Lista potencijalnih protivnika u drugom kolu objektivno ne sadrži klubove...

Nastavak na Press...

Kako Partizan do Lige šampiona?

Izvor: NaDlanu.com, 23.Maj.2013

Fudbaleri Partizana igraće šesti put u nizu u kvalifikacijama za Ligu šampiona a do elitnog takmičenja mogli bi i relativno lakim putem...'Crno-beli' će biti nosioci u drugom kolu, u trećem ako do njega dođu, u plej ofu će, najverovatnije, biti u 'slabijem šeširu'.Kao i u svim sličnim takmičenjima...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.