Klub zvani neuspeh: Totenhem matematički ostao bez Lige šampiona

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 13:27

Klub zvani neuspeh: Totenhem matematički ostao bez Lige šampiona

Poraz od Aston Vile označio je i kraj nade za Pevce da se u psoeldnja dva kola mogu umešati u borbu za prve četiri pozije

Još jedna neuspešna sezona za londonski Totenhem. Trofej, bilo kakav, ponovo je ostao samo pusta želja za klub koji ima sve osim onoga što se jedino ceni u fudbalu - pehare.

Već je odlazak Antonija Kontea u jeku sezone sa klupe bio prilično očit znak da će i ova takmičarska godina za "Pevce" proteći baš kao i svaka prethodna. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ekipa je tek sporadično bila u dobrom zamahu za nešto više, a to je proboj u Top 4, međutim previše padova i kikseva, previše loših utakmica, koje su usledile otkad je ekipu preuzeo Kristijan Stelini srušila su sve nade u povoljan epilgo sezone.

Rival u velikom naletu poput Aston Vile naišao je u zao čas po Totenhem.

Tim iz Birmingema je zadao konačani udarac Kejnu, Sonu i družini u subotu i definitivno im ubio i onu teoretsku šansu da naredne sezone igraju elitni evropski fudbal.

Na tabeli, Totenhem je na šestoj poziciji, devet bodova iza četvrtoplasiranog Mančester junajteda uz meč više od tima sa "Old Traforda".

Do kraja, Pevcima su preostali dueli sa Brentfordom i Lidsom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.