Klop veoma zabrinut uoči duela s Hofenhajmom

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop veoma zabrinut uoči duela s Hofenhajmom

Nemac neće moži da računa na trojicu bitnih igrača...

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je izostanak Filipea Kutinja veliki udarac za ekipu uoči utakmice plej-ofa za Ligu šampiona protiv Hofenhajma.

Kutinjo (25) je prošle nedelje putem imejla tražio da napusti klub, nekoliko dana pošto je uprava Liverpula odbila ponudu Barselone od 100 miliona dolara, a zbog povrede leđa nije igrao u subotu protiv Votforda (3:3) u prvom kolu Premijer lige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Liverpul ne želi da proda Brazilca, a Klop je rekao da se po tom pitanju "ništa nije promenilo" u proteklih nekoliko dana.

"Trenutno ne možemo da računamo na njega. To je glavna stvar. On ne može sada da igra za Liverpul i možete da zamislite koliki je to udarac za nas. Moramo da se pripremimo za utakmicu bez njega, kao što moramo da se pripremamo bez Adama Lalane ili Danijela Staridža", rekao je Klop na konferenciji za novinare u Nemačkoj, preneo je Skaj.

Fudbaleri Liverpula igraju u utorak od 20.45 na gostovanju protiv Hofenhajma, prvu utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona.

"Zaista razumem da ljude zanima situacija oko Kutinja, ali u ovom trenutku ne razmišljam o tome. Nisam usput razmišljao šta da odgovorim ako mi postavite to pitanje. Radim sa fudbalerima koje imam, ne razmišljam o onima koje nemam. Mislim da sam rekao sve što mogu", naveo je bivši trener Borusije iz Dortmunda.

Staridž i Lalana će propustiti utakmicu zbog povreda.

"Staridž je na dobrom putu, još dva treninga i mogao bi da bude u ekipi za vikend u prvenstvu", dodao je Klop.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.