Kavani suspendovan tri meča

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Maj.2011, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani suspendovan tri meča

Do kraja Serije A ostala su još dva kola, a Edinson Kavani više neće biti u sastavu Napolija. Sjajni napadač je kažnjen za tri utakmice neigranja zbog isključenja u porazu protiv Lećea (2:1) u prethodnom kolu, ali još više zbog reakcije prema glavnom sudiji.
Napoliju fali samo bod da i teoretski osigura treće mesto i učešće u Ligi šampiona sledeće sezone. Ali, duele protiv Intera i Juventusa moraće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da odigra bez pomoći sjajnog napadača.
U isto vreme, Urugvajac će propustiti priliku da postane najbolji strelac Serije A. Jasno je da će ostati na do sada 26 postignutih golova, dva manje od Antonija di Natalea iz Udinezea.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.