Kakav povratak Marka Marina, i to u Ligi šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 19:49

Kakav povratak Marka Marina, i to u Ligi šampiona! (video)

Čovek odluke!

Nastavljeno je takmičenje i u azijskoj Ligi šampiona, a večeras je na sceni bio saudijski Al Ahli, koji se klupe vodi bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Bio je to meč drugog kola, a prethodni u okviru Grupe A odigran je još u februaru, kada je Al Ahli bio bolji od Estegala (2:1).

Ovoga puta, Al Ahli je savladao ekipu Al Šorte iz Iraka i trijumfovao rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 1:0, a jedini gol postigao je bivši kapiten Crvene zvezde Marko Marin u 87. minutu, kada je na dodavanje Gareba poslao loptu u mrežu sa nekih sedam metara od gola.

Ovo je Marinu prva utakmica u kojoj je odigrao svih 90 minuta još od marta. Imao je dužu pauzu zbog povrede, a vratio se pre pet dana, kada je u pobedi nad Al Readom (2:0) odigrao dvadesetak minuta.

Već za tri dana sledi novi duel ove dve ekipe, u okviru trećeg kola Grupe A azijske Lige šampiona.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DFB Pokal - Petarda Dortmunda, kakav povratak Marka Rojsa i debi mladog Engleza! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020

Spektakularna partija Milionera...Fudbaleri Borusije Dortmud na sjajan način otvorili su novu sezonu, pošto su u Kupu Nemačke pobedili Duizburg u gostima rezultatom 5:0...Meč je obeležio povratak kapitena Marka Rojsa, koji je van terena bio od početka februara zbog povrede, a onda je večeras u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.