DFB Pokal - Petarda Dortmunda, kakav povratak Marka Rojsa i debi mladog Engleza! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 23:04

DFB Pokal - Petarda Dortmunda, kakav povratak Marka Rojsa i debi mladog Engleza! (video)

Spektakularna partija Milionera.

Fudbaleri Borusije Dortmud na sjajan način otvorili su novu sezonu, pošto su u Kupu Nemačke pobedili Duizburg u gostima rezultatom 5:0.

Meč je obeležio povratak kapitena Marka Rojsa, koji je van terena bio od početka februara zbog povrede, a onda je večeras u igru ušao u 58. minutu i u prvom kontaktu sa loptom postigao gol i to za konačnih 5:0.

Dortmund je dakle sve rešio u prvih 45 minuta, a mrežu Duizburga načeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Džejdon Sančo u u 14. iz penala.

Na isteku pola časa igre, u strelce se upisao novajlija, mladi, 17-godišnji Džud Belingem, koji je letos stigao iz Birmingema.

U 39. minutu pogodio je i Torgan Azar iz slobodnog udarca i rezultatom 3:0 otišlo se na odmor.

U 50. minutu u strelce se upisao i Rejna, doduše njegov slobodnjak je na putu ka golu zakačio i Vitsela, a pomenuti kapiten Rojs je overio pobedio osam minuta kasnije.

Ova pobeda je idealna uvertira za start Bundeslige, u kom Dortmund u subotu od 18.30 dočekuje Menhengladbah.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.