Kad slavi Katalonija

Izvor: RTS, 14.Maj.2011, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad slavi Katalonija

Ludnica u Barseloni tokom proslave titule prvaka Španije. Karles Pujol stotinama hiljada navijača zakazao "randevu" 29, maja, kada se ekipa Barse sa Vemblija bude vratila sa peharom Lige šampiona. Proslava u ritmu Šakirinih pesama.

Stotine hiljada navijača sjatilo se na ulice Barselone kojima se provezao slavljenički autobus prvaka Španije, kojima je kapiten ekipe Karles Pujol zakazao novu ludnicu za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << manje od mesec dana, uveren da će se njegova ekipa sa Vemblija vratiti sa titulom klupskog prvaka Evrope.

Svetla na Kampu Nou bila su pogašena dok su prvake Španije, ogrnute u katalonske zastave, obasjavali reflektori, što je izazvalo pravi delirijum kod publike, ali i tima, pa je Pep Gcardiola odigrao pobednički ples.

"Hvala vam za podršku. Imamo još jedan cilj i daćemo sve od sebe da budemo opet zajedno 29. maja... Napadaju nas sa svih strana i nastaviće da to čine, ali mi ćemo i dalje igrati fudbal", rekao je Pujol. "Živela Barsa, živela Katalonija".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.