Kad Nemci krenu da melju - Barsa na putu da prođe kao Brazil na Mundijalu 2014! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 21:50

Kad Nemci krenu da melju - Barsa na putu da prođe kao Brazil na Mundijalu 2014! (video)

Bavarci postigli pet golova za poluvreme, doduše jedan su smestili u sopstvenu mrežu.

Kakav nokaut za Barselonu u četvrtfinalu Lige šampiona.

Nakon 45 minuta igre u Lisabonu, Bajern vodi protiv katalonskog sastava za čak 4:1!

OVDE pogledajte za koje sastave su se odlučili Setijen i Flik.

Već u četvrtom minutu Bavarci stižu do prednosti, sjajna akcija koja je počela na levoj strani, nakon centaršuta odličan dupli pas Levandovskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Milera, potonji potom trese mrežu Barse za 1:0.

Samo tri minuta kasnije, 1:1, Alba je pobegao odbrani Bajerna, ubacio je potom loptu u sredinu, a Alaba je na bizaran način savladao sopstvenog golmana.

Ipak, u 22. minutu prvak Nemačke tiže do nove prednosti, projektil Ivana Perišića iz nezgodnog ugla, pocepao je mrežu iza Ter Štegena za 2:1.

A onda, u 28. minutu, Gnabri beži odbrani viceprvaka Španije i uvećava prednost Bajerna na 3:1.

Nije to bio kraj Barsinim mukama, prvo je Levandovski umalo kaznio grešku Ter Štegena, ali se Nemac iskupio sjajnom odbranom, a onda je "poker" golova za ekipu iz Minhena kompletirao Miler.

Centaršut Kimiha sa desne strane, prizeman, a loptu sa prve stative u mrežu "Blaugrane" smešta popularni "Romdojter", igrao se 31. minut.

Katastrofa Barselone, teško da će moći od ovoga da se oporave, ovo je prvi put da su tokom jednog poluvremena u Ligi šampiona primili četiri gola.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa se ponadala, Suarez stavio Boatenga na poster, a onda je Kanađanin poleteo! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020

Sjajan potez Urugvajca, ali šta je napravio levi bek Bajerna....Bajern je za 45 minuta igre u Lisabonu stekao prednost od 4:1 protiv Barselone...Potpuno su razbili pulene Kikea Setijena, ali Katalonci se ne predaju...Nakon 12 minuta igre u nastavku, stižu do novog pogotka, Alba je dodao loptu do Suareza,...

Nastavak na Sportske.net...

Bajern deklasirao Barsu

Izvor: RTS, 14.Avg.2020

Fudbaleri minhenskog Bajerna plasirali su se u polufinale Lige šampiona, nakon što su deklasirali Barselonu sa 8:2. Bajernov protivnik u narednoj rundi biće bolji iz duela Siti – Lion. . Spektakularan fudbal, fenomenalan Bajern i nezaboravan meč gledali smo u okršaju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.