Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Veče gostiju, dobili smo pet učesnika drugog kola

Nijedan tim koji je večeras igrao u gostima nije izgubio, takođe i nije eliminisan.

Među pet timova koji će se naći u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona su Linfild, Alaškert, TNS, Vikingur i Hibernijans.
Hibernijans je overio plasman u dalju rundu protiv Infoneta iz Taljina koji u dvomeču nije uspeo da zatrese nijednom mrežu Maltežana. Jedini strelac je na dva minuta do kraja utakmice bio Joržinjo za ukupnih 3:0 iz dve utakmice.
Predstavnik >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << takozvanog Kosova je pretrpeo težak poraz od Vikingura sa Farskih Ostrva. U prvom meču su Farani slavili 2:1, a danas su pobedili rezultatom 4:1. Kutišaj je u roku od dva minuta zaradio dva žuta karton i isključenje, pa je Vikingur ubrzo za tri minuta dvaput pogodio mrežu Trepče. Strelci su bili Anhel i Islami koji je postigao autogol. U drugom poluvremenu se Vatnmar dvaput upisao u listu strelaca, a počasni gol za Trepču dao je Hasani.
TNS je pobedio sa 3:1 nakon produžetaka na Gibraltaru. Velšani su imalio čistu situaciju, dva gola prednosti na poluvremenu zahvaljujući autogolu Moje i Kvigliju. Europa je smanjila zaostatak na 2:1 u 53. minutu kada je Voker pogodio sa bele tačke. Taj rezultat je ostao do kraja iako je u roku od dva minuta Europa zaradila dva crvena kartona. Tek je u 104. minutu Kvigli ponovo bio precizan i doneo TNS-u prolaz u drugo kolo.
U preostala dva meča igralo se nerešeno. La Florita i Linfild bez golova, a Santa Koloma i Alaškert 1:1.
The post KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Veče gostiju, dobili smo pet učesnika drugog kola appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LŠ: Neslavan debi šampiona Kosova ― bolji Farani

Izvor: N1 televizija, 04.Jul.2017

Odigrane su revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a nikada u istoriji timovi nisu ovako rano završili evropsko takmičenje...Več četvrtog jula prvih pet učesnika se oprostilo od Evrope...Debi šampiona lige FS Kosova Trepče prošao je neslavno, jer ih je Vikingur sa Farskih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.