Juventus se namučio u Bolonji, poker Napolija, drama u Firenci

Izvor: RTS, 24.Feb.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus se namučio u Bolonji, "poker" Napolija, drama u Firenci

Juventus je uspeo da preboli poraz od Atletiko Madrida u Ligi šampiona i dođe do trijumfa na teškom gostovanju u Bolonji.
Vođeni srpskim stručnjakom Sinišom Mihajlovićem, Bolonja je odigrala odličan meč i bila bolja u većem delu susreta, ali je "Stara dama" iskoristila jednu svoju priliku i stigla do trijumfa - 1:0.

Posle nekoliko velikih promašaja domaćina, na odmor se otišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bez golova, Aleks Sandro je u nastavku izbacio loptu sa linije i sprečio vođstvo Bolonje, pa je kazna bila surova.
Rezervista Paulo Dibala sačekao je u kaznenom prostoru odbitak posle centaršuta Bleza Matuidija sa levog boka i rutinski pogodio donji desni ugao.
Taj rezultat ostao je na snazi do kraja meča, pa je ekipa Masimijalana Alegrija došla do viška od 16 bodova na tabeli Serije A u odnosu na drugoplasirani Napoli.
Ipak, Napoli je u svom meču rutinski savladao Parmu u gostima - 4:0, i vratio bodovnu razliku.
Zjelinski je doneo prednost Napoliju u 19. minutu, Milik pogađao u 36. i 73, a konačan rezultat je postavio Unas u 82. minutu. 
U ostalim mečevima nedeljnog programa 25. kola italijanskog šampionata, Sasuolo i Spal su remizirali 1:1, u susretu Kjeva i Đenoe nije bilo pogodaka, dok je Sampdorija sa 1:0 savladal Kaljari.
Kolo je zatvoreno spektakularnom utakmicom Fiorentina - Inter. 

"Viola" je povela posle svega pola minuta igre, kada je Simeone petom postigao gol. Istini za volju, lopta je poslednjeg dodirnula De Fraja, pa je holandskom štoperu pripisan autogol.
Inter je do odmora preokrenuo - Vesino je pogodio u šestom minutu, a Politano u 40.
Perišić je povisio na 1:3 u 52. minutu sa penala, ali se Fiorentina nije predala.
Prvo je, uz pomoć VAR-a poništen gol Biragiju, a potom je Murijel u 74. minutu smanjio rezultat, a remi je obezbedio Veretu sa pe nala u 11. minutu nadoknade!
Ponovo je konsultovan VAR, vrlo teška odluka je bila na sudiji, koji je ipak odlučio da dodeli Fiorentini penal.
Inter je treći sa 47 bodova, Fiorentina deveta sa 36.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.