Juve demantovao navode medija, ništa od Zizua!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2018, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve demantovao navode medija, ništa od Zizua!

Šokantna informacije se pojavila danas u medijima, ali je stigao i demanti iz Torina.

Preneli smo danas da bi novi član stručnog štaba Juventusa trebalo da bude i bivši igrač tog kluba Zinedin Zidan.

Popularni Zizu je napustio Real Madrid nakon treće uzastopne titule u Ligi šampiona, a danas su se pojavile informacije da bi nakon Kristijana Ronalda i on mogao da završi u Juveu.

Navodno ga je čekala uloga konsultanta, očekivalo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to bude njegova priprema za preuzimanje klupe ekipe od Masimilijana Alegrija u narednim godinama.

Ipak, izgleda da se Zidan neće vraćati u Torino, španski "AS" i italijanski "Kalčo Merkato" su preneli da je Juventus demantovao navode medija i da na poziciji konsultata već imaju Pavela Nedveda.

Bilo je priče da bi sa Zidanom put Torina mogao i njegov sin Luka, koji je inače golman u madridskom Realu, ali ni do toga neće doći, kako je Juve zbrinut na golmanskim pozicijama pred narednu sezonu (Ščešnji, Perin, Pinsoljo).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.