Šamar za Florentina, Zidan u Juventusu!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šamar za Florentina, Zidan u Juventusu!

Govorkalo se tokom jučerašnjeg dana da će se pojaviti sa Ronaldom, ali u stvari priča je drugačija, stvar izgleda dogovorena, Zizu se vraća u klub!

Juventus je doveo Kristijana Ronalda, a u klubu će od oktobra biti poznato lice, Zinedin Zidan.

Izgleda da je Francuz prelomio, vratiće se tamo gde je igrao i postao ideol navijača i najbolji fudbaler sveta.

Zidan će se priključiti sportskom sektoru, radiće kao desna ruka direktora Fabija Paratićija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << On, Marota, Paratići i Nedved će praktično biti sportski sektor, a vest su španskim medijima potvrdili izvori bliski porodici Anjeli.

Šta je cilj Juventusa?

Da Zidana pripremi za trenersku poziciju, već je poznato da će on naslediti Alegrija koji ima ugovor do 2020. ali bi mogao ranije da ode iz kluba.

Zidan sigurno neće na klupu ove sezone, uzeo je odmor, međutim, ovo je najbolje rešenje. Ideja Juventusa kako javljaju listovi u Španiji i novinar Huanma Rodrigez je da Zidan bude uključen u ambijent kluba u kome se mnogo toga promenilo od početka veka kada je igrao, ali i da olakša adaptaciju Kristijanu Ronaldu koji u njega ima veliko poverenje.

Kako će ovo dočekati Florentino Perez nije teško pretpostaviti, pogotovo posle vesti da je Zidan otišao iz kluba zbog Ronalda, kada mu je predstavljeno da će Real napraviti revoluciju i da bi Portugalac mogao da napusti Madrid.

On nije želeo da bude taj koji će ispratiti Ronalda, nije se slagao ni sa eventualnim dolaskom Nejmara, ali iz svega toga će najviše profitirati Juventus.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan ponovo u Juventusu?

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2018

Zinedin Zidan, koji je po sopstvenoj želji napustio poziciju prvog trenera Real Madrida, radiće u Juventusu. Po pisanju navedenih medija, Francuz će biti pomoćnik sportskog direktora kluba, počeće da radi u oktobru ove godine...Po pisanju španskog sportskog lista Mundo Deportivo i portala...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.