Juve - Dao golčinu, sledi mu novi ugovor! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve - Dao golčinu, sledi mu novi ugovor! (video)

Tako to rade u Torinu.

Sinoć su fudbaleri Juventusa ispustili pobedu u Madridu protiv Atletika, vodili su sa 2:0, ali je domaćin u poslednjim sekundama uspeo da dođe do boda na startu grupne faze Lige šampiona.

Prvi gol na meču bio je delo kolumbijskog fudbalera Huana Kuadrada.

Iskusni Kuadrado je prihvatio odličan pas Iguaina, namestio se na udarac levom, slabijom nogom u kaznenom prostoru rivala, a onda je prosto "skinuo paučinu" iz ugla Atletikovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gola, Jan Oblak je ostao nepomičan.

Sjajan gol, zbog kojeg bi Kuadrado mogao da dobije i novi ugovor, prenose italijanski mediji.

Dobrom partijom je potvrdio kvalitet, Sari je očigledno veoma zadovoljan, pa je sa agentom kolumbijskog reprezentativca zakazan i sastanak.

Njemu aktuelna saradnja ističe na kraju sezone, prema saznanjima italijanskih medija, dobiće novi ugovoro do leta 2022. godine.

Kuadrado je u Seriji A upisao samo 46 minuta, ali se čini da će se nakon sinoćnje partije to promeniti.

U klubu je od 2015. godine, kada je stigao iz Čelsija, a zabeležio je 140 nastupa i postigao 15 pogodaka.

Osvojio je četiri titule u Seriji A, tri trofeja u Kupu Italije i jedan u Superkupu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.