Junak Liona - Milan Biševac!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2013, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junak Liona - Milan Biševac!

Slobodno možemo reći da se Lion i nije baš proslavio na otvaranju sezone, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali sve zasluge za minimalnu pobedu "lavova" nad Grashopersom (1:0) idu iskusnom štoperu Milanu Biševcu, prenosi "Mocart sport".

 Milan Biševac  

Reprezentativac Srbije je posle utakmice istakao da njegovi saigrači i on nisu želeli da dođu u neprijatnu situaciju i meč završe rezultatom 0:0.

"Utakmicu smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << započeli jako loše. Bili smo napeti i stegnuti. Nismo dobro počeli meč, ali smo uspeli da izađemo iz 'krize'. Napali smo protivnika sa svih strana, pogodili čak i prečku i stativu. Znali smo da će biti veoma teško doći do pogotka, ali na kraju smo uspeli da damo gol i sačuvamo našu mrežu, što je najbitnije u svemu", rekao je Biševac.

 

Bivši as Crvene zvezde i Valensijana je istakao da Lion ima velike ambicije u Ligi šampiona.

"Znate kako, u nama vlada velika želja da obezbedimo učešće u Ligi šampiona. S obzirom i na finansijski momenat, bilo bi sjajno kada bismo igrali. Lion je navikao da igra u Evropi svake godine, to mora da bude slučaj i ove".

 

Biševac je istakao da mu je drago zbog pogotka koji je doneo pobedu, ali da mu je najbitnije da Lion ima prednost pred revanš.

"Ništa još uvek nije gotovo. Lično, jako mi znači to što sam postigao pogodak, ali mi je najbitnije to što je Lion pobedio. Generalno, ne idem toliko često u napad, ali mi trener u poslednje vreme često priča da idem u ofanzivu. Srećan sam zbog pogotka".

 

Ako Grashopers bude odigrao meč kao u Francuskoj, "lavovi" će imati veoma težak posao da sačuvaju prednost.

“Znamo šta nas čeka u Cirihu. I sada smo imali problema sa njihovim visokim igračima, jer su prave grdosije, ali, borićemo se do kraja. Znamo kako da sačuvamo prednost“, zaključio je Biševac.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Junak Liona – Milan Biševac!

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013

Slobodno možemo reći da se Lion i nije baš proslavio na otvaranju sezone, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali sve zasluge za minimalnu pobedu „lavova“ nad Grashopersom (1:0) idu iskusnom štoperu Milanu Biševcu, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.