Jovović pred prvi meč vaterpolista Radničkog u 2014: Moramo da pobedimo Oradeu

Izvor: Blic, 09.Jan.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovović pred prvi meč vaterpolista Radničkog u 2014: Moramo da pobedimo Oradeu

Trener vaterpolista Radničkog Kon Tiki Dejan Jovović rekao je da njegov tim mora da savlada rumunsku Oradeu, u subotu (15:45) u Kragujevcu i nastavi sa pobedama na domaćem terenu u Ligi šampiona.

"Ovo je prva utakmica u novoj godini, u kojoj imamo velike ambicije, kako u Ligi šampiona, tako i u domaćem prvenstvu i Kupu. Pred nama je drugi meč na domaćem terenu, prvi posle pauze, moramo da pobedimo. Ekipa je svesna važnosti bodova i mislim da ćemo maksimalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ozbiljno odraditi posao", rekao je Jovović.

Radnički i Oradea sastali su se u prvoj fazi kvalifikacija za Ligu šampiona, krajem septembra, kada su Kragujevčani bili ubedljivi - 13:5.

"Mislim da u našem prvom okršaju nije bio realan odnos snaga i da su oni daleko bolja ekipa nego što su tada pokazali. Kvalitetniji smo, ali treba biti oprezan. Imaju dosta rumunskih reprezentativaca, golmana nacionalnog tima Srbije Gojka Pijetlovića i našeg bivšeg igrača Vojislava Čupića. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju, nadam da će bazen biti pun, jer što je lepša atmosfera, nama je lakše da igramo", istakao je Đorđe Filipović.

Ovo je poslednji meč četvrtog kola B grupe elitnog takmičenja, s obzirom na to da su Kragujevčani svoju utakmicu odložili za vikend zbog Božića.

Partizan je pobedio Galatasaraj u Istanbulu sa 10:7, dok je Breša u Berlinu bila bolja od Špandaua rezultatom 12:10.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jovović pred prvi meč vaterpolista Radničkog u 2014: Moramo da pobedimo Oradeu

Izvor: Dzungla.org, 09.Jan.2014

Trener vaterpolista Radničkog Kon Tiki Dejan Jovović rekao je da njegov tim mora da savlada rumunsku Oradeu, u subotu (15:45) u Kragujevcu i nastavi sa pobedama na domaćem terenu u Ligi šampiona.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.