Jovičić i Borjan pred Salcburg: Daćemo gol i plasirati se u Ligu šampiona

Izvor: BKTV News, 27.Avg.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić i Borjan pred Salcburg: Daćemo gol i plasirati se u Ligu šampiona

Ekskluzivno za BKTVNews, pred gostovanje šampionu Austrije, govorili su Branko Jovičić i Milan Borjan.

Vezista Crvene zvezde veruje da zna kakav pristup će imati fudbaleri Salcburga, u odlučujućoj utakmici za plasman u elitu.

"Očekujem da će oni napasti od prvog minuta, ali mi ćemo biti spremni. Imamo pozitivan rezultat iz Beograda i daće Bog da postignemo tamo gol i da prođemo u grupnu fazu", rekao je, po mnogima, najbolji igrač crveno-belih u prvom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << plej-ofa.

Osvrnuo se potom, ljubimac Zvezdinih navijača, na prethodni duel u Super ligi, protiv Čukaričkog, koji je šampion Srbije rešio u svoju korist rezultatom 2:1.

"Odlična priprema za ono što nas čeka u Salcburgu. Znali smo da će biti teška utakmica i da ekipa Čukaričkog ima dobre mlade i perspektivne igrače. Mogli smo da iskoristimo još neke šanse koje smo imali, ali valjda će se to vratiti u Austriji", kazao je Jovičić.

Nadovezao se golman Crvene zvezde na reči svog saigrača.

"Uvek je teško igrati posle Evrope, ali odigrali smo dobro. Najbitnije je da smo ostvarili trijumf", kratko je prokomentarisao susret sa Brđanima.

Zatim se, čuvar mreže crveno-belih, okrenuo predstojećoj utakmici.

"Biće teško, ali ubeđen sam da možemo doći do pogotka i do pobede. Verujem da ćemo igrati Ligu šampiona", samouveren je Borjan.

Crvena zvezda će svoj meč decenije, u Salcburgu, igrati u sredu od 21 čas.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.